Consultanță Fonduri Europene Târgoviște - Firmă Consultanță Târgoviște

Elaborarea proiectelor pentru obținere de finanțări nerambursabile

Pentru a obține fonduri nerambursabile este necesară întocmirea unui proiect conform solicitărilor finanțatorului, proiect care să demonstreze că investiția pe care urmează să o faci cu finanțarea nerambursabilă va aduce profit.

Proiectul va include o documentație tehnică însoțită de plan de afaceri, plan de achiziții, plan de promovare și marketing, buget, proiecții ale situațiilor financiare ale firmei pe mai mulți ani.

Elaborarea proiectelor pentru obținere de finanțări nerambursabile
Management de proiect Târgoviște și județul Dâmbovița

Management de proiect Târgoviște și județul Dâmbovița

Odată ce proiectul tău se aprobă și trebuie să îl pui în practică, îți suntem alături cu o echipă de profesioniști care se vor ocupa alături de tine de managementul proiectului tău.

Îți vom acorda asistență pe toată durata de implementare a proiectului pentru a fi siguri că implementarea se finalizează conform cerințelor contractuale.

Serviciile de consultanță aferente acestei etape cuprind: elaborarea cererilor de plată, a cererilor de rambursare și a documentațiilor justificative pentru fiecare cheltuială realizată în cadrul proiectului.

Servicii complete pentru afacerea ta

Evaluare proiect

Ne prezentați ideea de proiect și noi vă prezentăm posibilele surse de finanțare cu evaluare din punct de vedere al îndeplinirii condițiilor de eligibilitate beneficiar, proiect, activități și cheltuieli.

Documentații tehnice

Realizăm documentații tehnice pentru proiecte investiționale.

Plan de afaceri

Concepem cu atenție planul de afacere, asigurându-ne că este eligibil pentru obținerea finanțării.

Cerere de finanțare

Realizăm cererea de finanțare a proiectului, asigurându-ne că respectăm toate cerințele de eligibilitate.

Întocmire dosar de achiziții

Întocmim dosarele de achiziții aferente oricărui tip de proiect de investiții și oricărui tip de beneficiar.

Întocmire dosar cerere de plată

Întocmim și depunem la timp dosarul de cerere de plata, oferind beneficiarilor informații complete privind tranșele de plată.

Asistență tehnică

Oferim asistență tehnică specializată pe toată durata implementării proiectelor, având departament de proiectare și inginerie propriu.

Servicii suport în activitatea curentă a firmei

Prin departamentele specializate, putem asigura servicii suport pentru activitatea curentă a unei firme: înregistrare la Oficiul Registrului Comerțului, servicii de secretariat, servicii de arhivare, servicii de realizare documentații în vederea obținerii certificărilor de calitate, mediu, sănătate și securitate ocupațională.